Home Tabara internationala de land-art, fotografie si film la Cocorastii Mislii

Tabara internationala de land-art, fotografie si film la Cocorastii Mislii

2 min read
0
0
275

Incepand de ieri, la Cocorastii Mislii, se desfasoara cea de-a doua editie a Taberei internationale de land-art, fotografie si film “Noduri si semne”. Organizat de Teatrul Equinox, Centrul Judetean de Cultura Prahova, Primaria si Caminul Cultural din Cocorastii Mislii, evenimentul se va desfasura pana pe 10 august 2010, iar la acesta participa douazeci de tineri artisti din tara noastra, precum si din Franta.
“Noduri si semne” este titlul unui volum de poeme ce ii apartine marelui poet roman Nichita Stanescu, iar tabara amintita ii poarta numele deoarece proiectul acesta a fost lansat in cadrul Festivalului artelor “Nichita la echinoctiu”.
Titlul sugereaza si ideea de libertate de expresie, idee continuta in opera marelui poet si transmisa generatiilor care l-au urmat.
Tabara internationala de land-art, fotografie si film “Noduri si semne” este deschisa tuturor liceenilor si studentilor care au proiecte de land-art si care si le pot realiza in cadrul natural generos de pe teritoriul comunei Cocorastii Mislii. Operele de land-art realizate, cat si actiunea in sine vor face subiectul unui film documentar realizat de o echipa profesionista.
De asemenea, in luna septembrie la Galeria de Arta “Orion” din Ploiesti va fi deschisa o expozitie cu lucrari de arta fotografica realizate de participantii la aceasta tabara.
Anemary GRIGORE

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…