Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Traseele turistice au reamenajat de salvamontisti in zonele afectate de zapada, ploi sau viituri

Traseele turistice au reamenajat de salvamontisti in zonele afectate de zapada, ploi sau viituri

1 min read
0
0
417

Campania demarata de salvamontistii din Busteni pentru reparatiile potecilor din masivul Bucegi se apropie de final. Timp de cateva saptamani, salvatorii montani au luat la pas traseele turistice si au reamenajat zonele afectate de zapada, ploi sau viituri. In ultimele zile acestia s-au aflat pe tronsonul Busteni – Cantonul Schiel prin Valea Jepilor Mari. Lucrarile au constat in indepartarea copacilor cazuti pe traseu sau a celor din apropiere care ar fi pus in pericol vietile turistilor. O serie de poteci au fost refacute si marcate din nou, multe dintre semnele indicatoare fiind in stare avansata de degradare iar indicatiile de pe acestea aproape indescifrabile.

In weekend-ul care a trecut salvatorii montani s-au confruntat si cu cateva situatii neplacute: sambata au recuperat trei turisti rataciti pe Valea Comorilor, situata in apropierea statiunii Busteni, iar duminica alti doi turisti, care din cauza extenuarii fizice, au solicitat ajutor in zona superioara a Vaii Cerbului.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…