Home Breaking News Stiri Brasov Un milion de vizitatori la cel mai mare Centru de Distracţii din Transilvania în prima lună de la deschidere

Un milion de vizitatori la cel mai mare Centru de Distracţii din Transilvania în prima lună de la deschidere

3 min read
0
0
306
Coresi Shopping Resort, o investiţie de 60 de milioane de euro se dovedeşte a fi una de succes. Este primul mall de mari dimensiuni din Braşov.
rege
Traficul de peste 1.000.000 de vizitatori înregistrat în prima lună de funcţionare, cât şi numărul de peste 230.000 de persoane din weekendul inaugurării vin să confirme gradul mare de interes al braşovenilor şi al întregii regiuni faţă de Coresi Shopping Resort. Studiul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 521 de respondenţi, femei şi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, care provin din zone precum Braşov, Covasna, Prahova, Sibiu, Mureş şi Argeş. Designul, numărul mare de magazine cunoscute şi dimensiunea Coresi Shopping Resort sunt alte aspecte evaluate pozitiv de către respondenţi. 87% dintre aceştia şi-au declarat intenţia de a reveni în cel mai mare centru de distracţii din Transilvania. Mall-ul are 110 magazine şi a adus la Braşov branduri de renume mondial. Pe lângă partea de shopping, centrul are un Cinematograf multifuncţional cu opt săli din care cinci sunt 3D. Centrul are şi o zonă uriaşă de restaurante cu peste 2000 de locuri în interior şi alte 800, afară la terase. Zona se întinde pe 3.500 de metri pătraţi. Pentru copii a fost amenajat un loc de joacă şi un carusel. În exterior a fost construit un amfiteatru şi un ecran gigant unde vor putea fi urmărite competiţii sportive sau organiza evenimente culturale. Tot în exterior se amenajează şi terenuri de sport care vor putea fi folosite gratuit. Centrul are şi o scenă permanentă, iar în fiecare zi este câte un spectacol.
rege
Vezi mai mult AICI: adev.ro/nnvlt0
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…