Home Vin sărbătorile in Sinaia

Vin sărbătorile in Sinaia

4 min read
0
0
198

În seara de Sfântul Nicolae a fost aprins iluminatul festiv, în centrul oraşului. Mii de luminiţe, ghirlande, ţurţuri şi figurine luminoase împodobesc bulevardul, parcul, bradul semeţ din sensul giratoriu, dar şi cartierele staţiunii. Ceremonia a fost marcată printr-un spectaculos foc de artificii.

“Sinaia se pregăteşte în fiecare an să întâmpine Sărbătorile de iarnă într-o atmosferă de basm. Mă bucur că aprinderea iluminatului festiv este un moment aşteptat cu nerăbdare atât de cei mici, cât şi de cei mari. Pentru acest sezon de iarnă, pe lângă patinoar şi evenimentele deja consacrate, le-am pregătit celor care vor veni să schieze la Sinaia foarte multe noutăţi”, a declarat Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia.

Aprindere lumini în Sinaia: Vlad Oprea Localnicii şi turiştii au început numărătoarea inversă alături de Vlad Oprea, iar la finalul acesteia, a început un impresionant foc de artificii, care a încântat privirile. Bulevardul Carol I e scăldat în lumină, aici sunt aprinse zeci de candelabre, plase luminoase, globuri şi figurine. Clădirea Primăriei a fost conturată cu lumini, iar curtea a fost decorată cu reni, moşi şi globuri, iar spaţiile de joacă din cartierele oraşului au fost decorate cu clopoţei, globuri şi steluţe.

În Piaţeta Magică din sensul giratoriu de la intersecţia bulevardelor Republicii şi Carol I au fost puse ghirlande luminoase roşii, coroniţe cu lumânari şi stelele căzătoare, iar în Piaţeta Bradului din sensul giratoriu de la strada Aosta, bradul înalt de şapte metri este împodobit cu peste patru mii de beculeţe şi este încojurat de reni şi îngeraşi.

În Parcul “Dimitrie Ghica” e o feerie ca în basme. Aleile sunt ornate cu perdele luminoase, candelabre şi figurine, iar fântâna arteziană este inundată de luminiţe.

Bd. Carol I SinaiaPiaţeta Eroilor de lângă Casinoul Sinaia a fost şi ea decorată cu multe plase luminoase şi ţurţuri.

Atmosfera de sărbătoare se vede şi pe bulevardul Republicii care e iluminat cu zeci de figurine. Sinăienii şi turiştii care au participat la aprinderea iluminatului festiv au simţit emoţia şi bucuria sărbătorilor de iarnă, au ascultat colinde, au băut vin fiert şi au mâncat covrigi şi mere.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…