Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni “Vine, vine… Caragiale!” cu Teatrul de copii “Ciufulici” și Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești

“Vine, vine… Caragiale!” cu Teatrul de copii “Ciufulici” și Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești

2 min read
0
0
202

Teatrul de copii “Ciufulici” și Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești au oferit un spectacol deosebit elevilor din Azuga si Bușteni care au umplut sala Centrului Cultural “Aurel Stroe”. Scenariul dramatic, bazat pe schițele “Domnul Goe”, “Vizita”, “Bubico”, “Un pedagog de școală nouă” și “Lanțul slăbiciunilor” ale marelui dramaturg Ion Luca Caragiale, a fost pus în scenă de regizorul Lucian Sabados. Succesul la public a fost garantat, copiii aflați în sală urmărind piesa cu sufletul la gură. Copiii au recunoscut personajele despre care au citit la școală și au fost impresionați de prestația actorilor. Și pentru actori a fost o mare bucurie că au revenit pe scena Centrului Cultural din Bușteni.

Spun ca se vor întoarce aici cu noi spectacole. Seria de manifestări culturale de la Bușteni va continua cu spectacolul “Mozartinno la înălțime” oferit de tineri artiști de la “Atelierul de muzică și creativitate” din București. Recitalul oferit gratuit va avea loc sâmbătă, începând cu orele 18.00. În deschiderea acestuia va fi vernisată o expoziție a pictorului Horia Andrei Nițu.

SURSA: http://www.primaria-busteni.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…