Home Breaking News Stiri Brasov Viziteaza Gradina Zoologica Brasov (foto-video)

Viziteaza Gradina Zoologica Brasov (foto-video)

2 min read
0
0
1,444

Locatie: Str.Brazilor nr.1,Cartier Noua

Grădina Zoologică din Braşov, cu o suprafaţă de aproximativ 10 hectare are în cadrul său numeroase exemplare din circa 58 de specii. Astfel, aceasta deţine specii de reptile, păsări şi mamifere.
ntre speciile de păsări găzduite de Grădina Zoologică din Braşov se numără raţa mută, gâsca domestică, lebăda neagră, turturica, prepelița, barza europeană și multe altele. De asemenea, putem aminti păunul, fazanul argintiu, uliul porumbar, şoimul de iarnă, papagali rosela, etc.

Grădina Zoologică din Brașov adăposteşte şi câteva specii de reptile, cei mai interesanţi fiind șerpii boa și pitonul tigrat. Tot în acest sector se pot admira broaște ţestoase de apă şi de uscat.
Între animalele care pot fi văzute în cadrul Grădinii Zoologice din Braşov se remarcă cele de talie mare ca ursul brun, cerbul carpatin, cerbul lopătar și lupul cenuşiu. Cei mai mulţi vizitatori se opresc să vadă animalele exotice ca vulpea polară, jaguarul sau leul. Sectorul cel mai amuzant este fără îndoială cel destinat maimuţelor unde pot fi văzuţi babuini și babuini imperiali.

Tarife:

  • Adulti: 5lei

  • Copii: 3lei

  • Grup: 2lei

SURSA: http://cazareinbrasov.eu/

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…