Home Ziua Îndrăgostiţilor a fost sărbătorită si de tinerii din Sinaia

Ziua Îndrăgostiţilor a fost sărbătorită si de tinerii din Sinaia

6 min read
0
0
442

Maratonul distracţiei de Valentine’s Day.

Şapte ore de dans, declaraţii de iubire şi distracţie, aseară, la Club Famous din Sinaia. Organizaţia PNL le-a pregătit tinerilor, ca în fiecare an de Ziua îndrăgostiţilor, o petrecere de neuitat care a ţinut până în zori. Atmosfera a fost fierbinte, dragostea a plutit în aer, iar inimile îndrăgostiţilor săgetaţi de Cupidon au bătut mai tare.

Mulţi au vrut să încerce sentimentul legământului prin acte, aşa că s-au şi căsătorit pentru o zi. Ştacheta a fost ţinută sus pe tot parcursul serii de concursurile tematice pregătite special de organizatori. Cuplurile au avut de înfruntat mai multe provocări, pentru că au trecut prin probe de dans, de cântec şi au trebuit să facă declaraţii inedite partenerilor. Valentine's Day 2011După îndelungi deliberări, juriul a decis câştigătorii şi, la final, au fost premiate cu şampanie şi bomboane cele mai profunde şi originale declaraţii de dragoste, precum şi cei mai buni dansatori.

Testul iubirii a fost trecut de toată lumea, dar norocul câştigării premiului cel mare, un weekend la Poiana Braşov, a surâs unui singur cuplu. La concursul de karaoke a participat şi primarul Vlad Oprea, care a făcut un adevărat tur de rezistenţă printre şlagăre, iar la final a fost premiat cu aplauze pentru prestaţia sa.

O seară reuşită, spun organizatorii

Vlad Oprea: „A fost un an mai greu, dar Organizaţia PNL Sinaia s-a implicat şi iată că este al şaselea an de când organizăm Ziua Îndrăgostiţilor. Tinerii se distrează şi chiar se întâmplă să se înfiripe poveşti de dragoste. O profesoară îmi spunea că acum şase ani, cu ocazia petrecerii de Valentine’s Day, s-a îndrăgostit şi relaţia a durat.

Viorica Vasile: „Am vrut să continuăm tradiţia, să oferim o seară frumoasă tinerilor şi mă bucur că au venit în număr mare şi că am reuşit să-i facem să se simtă bine. Le mulţumesc şi tuturor membrilor PNL Sinaia, simpatizanţilor noştri care ne sunt de fiecare dată aproape şi care, prin spiritul lor tânăr, fac ca astfel să păstrăm echipa închegată.”

Valentine's Day 2011Gabi Ilie: „Petrecerea oferită de domnul primar împreună cu Organizaţia P.N.L. Sinaia cu ocazia zilei îndrăgostiţilor a fost una de excepţie. Şi de această dată, echipa organizaţiei a făcut o minune şi participanţii s-au simţit exact ca în cadrul unei petreceri într-o mare familie. La Famous Club, pus la dispoziţie cu generozitate de domnul Savopol Radu, dragostea a “plutit” în aer şi cei aproape 100 de participanţi au petrecut pe muzica anilor ’80-’90 şi s-au distrat cu o mulţime de concursuri pe care organizatorii le-au pregătit cu minuţiozitate. Cele aproape 7 ore de distracţie au trecut ca o părere şi noi aşteptăm deja următorul eveniment. Mulţumim Vlad Oprea, mulţumim P.N.L.!”

Mariana Cojoc: „Seara celebrării dragostei şi îndrăgostiţilor a adunat, într-o locaţie deosebită, foarte multe suflete tinere din Sinaia. O atmosferă caldă, de petrecere familială, eleganţă, bun-gust, muzică bună, toate stropite cu multă veselie, acestea au fost caracteristicile unei seri de februarie, pe care nu o să o pot uita uşor! Multe mulţumiri celor care m-au invitat la această frumoasă sărbătoare, în special domnului primar Vlad Oprea, care s-a dovedit a fi sufletul petrecerii, şi calde felicitări organizatorilor!”

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…