Home Breaking News Stiri Brasov Allview AllDro, tablet-pc romanesc cu Android

Allview AllDro, tablet-pc romanesc cu Android

2 min read
1
0
195

Visual Fan este o companie romaneasca din Brasov, care va lansa in curand si un tablet-pc, desi specialitatea de baza a companiei e reprezentata de telefoanele mobile dual-sim.

Tableta Allview AllDro va avea un display de 7″ si va rula pe baza sistemului de operare Android 2.1

Tablet-pc-ul va integra functii multimedia, de office dar si de entertainment si socializare (facebook, push Mail, e-book, e-buddy, office suite), permite efectuarea apelurilor VOIP iar cu ajutorul cablului HDMI inclus, permite redarea fotografiilor si materialelor video FullHD pe un televizor corespunzator.

La capitolul conectivitate tableta dispune de Wi-Fi si port mini USB, are memorie interna de 2 GB ce poate fi extinsa pana la 32 de GB cu ajutorul cardurilor de memorie.

Conform declaratiilor producatorului, cu reteaua wireless pornita tableta iti ofera libertatea de navigare pe internet timp de 6 ore, in timp ce, ascultand muzica timpul de folosire ajunge la 30 de ore.

Pentru generatiile viitoare ale tabletei, compania doreste sa integreze in tableta si un modem 3G, care ii va permite conectarea la retelele de internet mobil ale operatorilor telecom.

Pretul recomandat pentru acest tablet-pc romanesc este de 200 euro.

(Sursa: Allview)

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

One Comment

  1. chad

    19 noiembrie 2010 at 10:21 AM

    We are wholesaler of Android Tablet PC in China. 7 inch Android 2.1 Tablet PC is only USD $118. You can visit our website http://www.netacce.com for more information.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…