Home Breaking News Stiri Brasov Cât costă transportul pe cablu în Poiana Braşov

Cât costă transportul pe cablu în Poiana Braşov

3 min read
0
0
439

Tarifele la transportul pe cablu în Poiana Braşov pe toatepârtiile rămân aceleaşi ca anul trecut, au hotărât consilieriilocali în ultima şedinţă.

Pentru telecabine şi telegondolă, o urcare costă

  •     19 lei pentru un adult şi
  •     12 lei pentru un copil

iar o urcare şi o coborâre costă

  •     30 de lei pentru un adult
  •     15 lei pentru un copil

Preţul cartelelor pentru telecabină, telegondolă, telescaun şi teleschi, de la 6 puncte, costă 25 de lei pentru un adult şi 13 lei pentru un copil, până la 240 de puncte costă 475 de lei pentru un adult şi 260 de leipentru un copil.

Cine doreşte să cumpere un abonament opoate face la preţul de 55 de lei pentru două ore pentruadulţi şi 35 de lei pentru copii. Pentru patru ore, un adultplăteşte 85 de lei, iar un copil 50 de lei. Pentru o zi întreagă, tariful este de 125 de leipentru adulţi şi 70 de lei pentru copii. Pentru 10 zile, abonamentul la transportul pe cablucostă 885 de lei pentru adulţi şi 540 pentru copii.

Numărul de puncte de pe cartelă diferăde lungimea şi gradul de dificultate al pârtiei. Începând cu acest sezon, municipalitatea şisocietatea Ana Teleferic vor gestiona transportul pe cablu în Poiana Braşov. Tarifele suntvalabile pentru sezonul de iarnă 2011-2012, până în 20 aprilie 2012. După modernizareadin acest an a domeniului schiabil din Poiana Braşov, suprafaţa acestuia s-a mărit de la 30 ha la 80 ha, ajungând la 24 de km de pârtii, lăţimea acestora fiind de 40 de metri.

Odată cumodernizarea s-a făcut legătura între pârtiile Lupului şi Ruia, Lupului şi Postăvarul, Ruia şiSulinar, Drumul Roşu şi Sub Teleferic, şi între Lupului şi Stadion. De asemenea, au fostconstruite două linii noi de telescaun, una de şase locuri cu o lungime de 1.100 de metri pepârtia Ruia, şi una de patru locuri cu o lungime de 900 de metri pe pârtia Lupului.

Deschiderea oficială a noilor pârtii din Poiana Braşov a fost anunţată pentru 24 decembrie.

 SURSA: http://www.puterea.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…