Home Breaking News Stiri Brasov Cetatea Rasnov gazduieste in acest weekend Festivalul Turnirul Cetatilor

Cetatea Rasnov gazduieste in acest weekend Festivalul Turnirul Cetatilor

1 min read
0
0
312

Festivalul Turnirul Cetatilor se desfasoara sambata si duminica in Cetatea Rasnov (judetul Brasov), incepand cu ora 10.00, potrivit Agerpres.

Vizitatorii vor veni la Cetatea Rasnov pentru Festivalul Turnirul Cetatilor vor fi martori la evenimente si manifestari medievale precum: turniruri cu cai, lupte cu spada intre cavaleri, trageri cu arcul, aruncarea sulitei, manuirea spadelor, lupta suprema pentru cucerirea msinii frumoasei printese, teatru medieval, jocuri medievale pentru copii si adulti si cea mai importanta dintre toate- desemnarea Cavalerului Cetatii Rasnov.

Fiecare zi a Festivalului Turnirul Cetatilor se va incheia cu show-uri de noapte, dansuri si foc in prezenta Contelui. Nu vor lipsi specialitatile culinare facute dupa retete din vremuri apuse, cum ar fi carnatul teutonului, tepelus si ospatul cavalerului.

Festivalul Turnirul Cetatilor de la Cetatea Rasnov a inceput in luna august la Castelul Bran si a continuat la Cetatea Fagarasului si la Cetatea Brasovului si se afla la prima editie.

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…