Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Orasul Busteni gazduieste Galele Teatrului Studentesc

Orasul Busteni gazduieste Galele Teatrului Studentesc

2 min read
0
0
161

In perioada 11- 12 noiembrie, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Busteni se va desfasura cea de-a VII-a editie a Galelor Teatrului Studentesc “Seri in lumea Thaliei”, organizata de Casa de Cultura a Studentilor din Ploiesti, sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

Evenimentul reprezinta o ocazie pentru descoperirea unui numar cat mai mare de tineri talentati in domeniul artistic.

Editia din acest an se va desfasura pe trei sectiuni: teatru, teatru-dans, teatru de revista. Juriul concursului va fi format din actori si regizori, care vor evalua originalitatea, valoarea interpretativa, impresia artistica, dictia, regia si scenografia fiecarui spectacol.

Trupa “Imago” din Cluj- Napoca va urca prima pe scena, in seara de deschidere a galelor, la ora 16:00. Publicul va putea urmari, apoi, spectacole ale formatiilor artistice “Trupa de ocazie” – din Targu Mures, “De ce ficatul?” – din Galati, “Thespis” – din Timisoara, “Theatron” – din Craiova.

Din Ploiesti, va participa la eveniment ansamblul artistic “Academic Star”, reprezentant al UPG, care va prezenta piesa “Hangita” de Carlo Goldoni.

httpv://www.youtube.com/watch?v=820EKM2zrhM

Sambata, 12 noiembrie, sunt programate spectacole sustinte de: Compania de teatru “Microbis” – din Sibiu, trupa “Ludic” – din Iasi, trupa “Gaudeamus” – din Cluj-Napoca, trupa “Thespis” – din Timisoara, trupa “Moft” – din Ploiesti, care va prezenta piesa “Steaua fara nume”.

In program mai sunt incluse un recital vocal instrumental sustinut de Claudia Codreanu – mezzosoprana, si Constantin Soare (chitara si lauta) si un spectacol de divertisment oferit de formatiile Casei de Cultura a Studentilor Ploiesti. Festivitatea de premiere va avea loc in aceeasi zi, incepand cu ora 20:30.

DETALII AICI: http://www.centrulculturalbusteni.ro/

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

STATIUNEA BUSTENI – CAPITALA ALPINISMULUI ROMANESC, A TINERETULUI SI TURISMULUI MONTAN

Dragi locuitori ai orasului BUSTENI, Vin in fata voatra, pentru a doua oara, ca si candida…