Home Breaking News Stiri Brasov Kevin Costner va filma în Râşnov câteva minute din cel mai nou film al sau

Kevin Costner va filma în Râşnov câteva minute din cel mai nou film al sau

4 min read
0
0
745

Kevin Costner este în România! Starul de la Hollywood va filma în Râşnov câteva minute din cel mai nou film al său. Imediat cum a coborât din avion actorul nu a fost primit cu pâine și sare, scrie antena3.ro. În schimb drumul până la platourile de filmare l-a făcut într-o Dacia Duster.

Deși era îmbrăcat cu o pereche obişnuită de blugi, un pulover bleumarin, avea şapcă pe cap și ochelari de soare, Kevin Costner a a fost recunoscut imediat de angajații aeroportului, care l-au rugat să semneze în cartea de oaspeți. Ultima oară când a fost la noi în ţară, actorul a vrut să mănânce un preparat românesc mai puțin cunoscut: labă de urs. O delicatesă afrodiziacă. Bucătarii de la hotelul unde va sta Kevin Kostner se vor da peste cap să-i satisfacă și de data aceasta pofta.

Starul de la Hollywood ar trebui să filmeze și în Brașov, dar și în Argeș, la Dragoslavele. Aici intră în scenă celălalt Kevin. Adică dublură actorului de la Hollywood, cascadorul Răzvan Puiu.

OLYWOOD-UL” DIN CHEIŞOARA: Aici va filma Kevin Costner!

„Bună Ziua, Braşov!” vă prezintă în exclusivitate decorurile construite la Râşnov pentru filmul în care va juca celebrul actor american
600.000 de dolari au cheltuit americanii pentru a recrea la Râşnov „America anilor 1800”, unde două familii din Kentucky, Virginia, îşi vor duce războiul de un secol.
Filmările vor începe chiar azi, în zona Cheişoara, care va fi până pe 28 octombrie platou de filmare pentru miniseria TV realizată de actorul american Kevin Costner. Pelicula în care va juca acesta, numită „The Hatfields and McCoys”, va descrie rivalitatea dintre două familii, în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite, conflict care a durat mai bine de un secol. Primele duble vor fi trase azi la Distileria fiului familiei Hatfield, undeva în Râşnov, în inima pădurii, departe de ochii curioşilor. Filmările vor continua apoi la casele celor două familii rivale. Echipa „Bună Ziua, Braşov!” a reuşit să pătrundă pe platoul de filmare şi vi le prezintă azi în exclusivitate decorurile pentru care s-a muncit mai bine de o lună. Detalii în secţiunea „Fapt Divers”, sub titlul „De azi, încep filmările pentru miniseria lui Kevin Costner, la Râşnov”.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…