Primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, a condus juriul ce a desemnat cea mai frumoasă fată din Europa în cadrul concursului “Miss European Tourism 2012”, eveniment organizat duminică seară la Castelul Cantacuzino din localitate.

26 de concurente din ţări precum Rusia, Moldova, Polonia, Malta, Italia, Anglia sau Cehia s-au întrecut în a îi impresiona pe componenţii juriului, însă câştigătoarea a fost una singură. Aceasta a fost reprezentanta Angliei, Samanta Helen Leight, care la 19 ani are o înălţime de 1,76 m şi dimensiuni perfecte.

“Sunt bucuros că acest eveniment, organizat de Primăria Buşteni alături de Castelul Cantacuzino şi Larisa Boriceanu şi Roxana Rus, a ieşit foarte bine la prima sa ediţie. Atmosfera a fost asigurată de artişti consacraţi precum naistul Nicolae Voiculeţ, Iulia Gubanova (Ucraina), Malcolm Pisani (Malta) şi Liviu Iftene de la Opera din Braşov. Aceasta prima versiune internaţională a evenimentului va deveni o tradiţie în oraşul Buşteni”, a arătat primarul Emanoil Savin.

SURSA: http://www.click.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alpin Film Festival revine la Brașov, Bușteni și Predeal

Alpin Film Festival – unicul eveniment din România dedicat culturii și educației mon…