Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni «Miss European Tourism 2012», desemnată la Buşteni! O englezoaică a câştigat titlul

«Miss European Tourism 2012», desemnată la Buşteni! O englezoaică a câştigat titlul

1 min read
0
0
446

Primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, a condus juriul ce a desemnat cea mai frumoasă fată din Europa în cadrul concursului “Miss European Tourism 2012”, eveniment organizat duminică seară la Castelul Cantacuzino din localitate.

26 de concurente din ţări precum Rusia, Moldova, Polonia, Malta, Italia, Anglia sau Cehia s-au întrecut în a îi impresiona pe componenţii juriului, însă câştigătoarea a fost una singură. Aceasta a fost reprezentanta Angliei, Samanta Helen Leight, care la 19 ani are o înălţime de 1,76 m şi dimensiuni perfecte.

“Sunt bucuros că acest eveniment, organizat de Primăria Buşteni alături de Castelul Cantacuzino şi Larisa Boriceanu şi Roxana Rus, a ieşit foarte bine la prima sa ediţie. Atmosfera a fost asigurată de artişti consacraţi precum naistul Nicolae Voiculeţ, Iulia Gubanova (Ucraina), Malcolm Pisani (Malta) şi Liviu Iftene de la Opera din Braşov. Aceasta prima versiune internaţională a evenimentului va deveni o tradiţie în oraşul Buşteni”, a arătat primarul Emanoil Savin.

SURSA: http://www.click.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…