Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Ziua Mondială a Zăpezii pe pârtia Kalinderu din Buşteni (TV Trailer)

Ziua Mondială a Zăpezii pe pârtia Kalinderu din Buşteni (TV Trailer)

3 min read
0
0
297

Bucureşti – 20 ianuarie 2012 – În 39 de ţări si 225 de locaţii din întreaga lume se sărbătoreşte, duminică, 22 ianuarie, “World Snow Day” (Ziua Mondială a Zăpezii), eveniment organizat sub egida Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS).

World Snow Day este o zi în care copiii sunt invitaţi să participe, alături de familiile lor, la activităţile sportive pe zăpada organizate cu acest prilej.

Şcoala de schi “Progressive Sports” te aşteaptă pe pârtia Kalinderu să iei parte la lecţii de schi gratuite pentru copii, dar şi să beneficiezi de reduceri la închirierea echipamentelor de schi, snowtubing, magic-carpet si carusel. În acelaşi timp, ai ocazia să participi la concursuri şi să te bucuri de premii atractive.

Ce este World Snow Day?

  • World Snow Day este un eveniment anual pe zăpadă, pentru copii și familiile acestora.
  • World Snow Day celebrează tot ce înseamnă zăpadă, la nivel mondial.
  • World Snow Day are menirea de a populariza activitățile recreative pe zăpadă, de a atrage noi copii și tineri și de genera informații utile celor ce participă deja în diferite activități pe zăpadă.
  • World Snow Day este deschis pentru oricine, atât pentru cei care au descoperit activităţile pe zăpadă, cât și pentru cei ce doresc să se bucure pur şi simplu de farmecul zăpezii.

Școala de schi Progressive Sports Busteni este organizatorul oficial al evenimentului, acreditat de Federația Internațională de Schi (FIS).

Pentru inscrieri si programul complet al evenimentului completati formularul de contact.

  • Detalii si programul la adresa

http://www.progressivesports.ro/2012/01/11/world-snow-day-busteni/

  • Cuvinte cheie:  Ziua Mondială a Zăpezii  pârtia Kalinderu  Buşteni
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…