Reteta de week-end: Ciuperci umplute cu ficăţei
V-a fost dor de reţetele Expresului? Sunt sigură că da. Vă plac ficăţeii de pui?…
Meatloaf – “pâinea” de carne
Meatloaf, friptura din carne tocată care-şi datorează numele şi forma tăvii de pâine/cozonac în care…
Alimentaţia de primăvară
După o iarnă lungă, în care corpul a asimilat proteine şi grăsimi, medicii recomandă odată…
Tocanita de cerb „Ospatul vanatorului” la Predeal
Florin si Dragos Bercea, de la Cabana Vanatorilor din Predeal, au pregatit pentru Euforia Cuisine…
Vanzatorii de prin satele prahovene s-au mutat pe… Internet?!
Daca, in anii trecuti, targurile de prin satele prahovene erau pline cu crescatori de animale,…
La plimbare prin oraş: SINAIA… PE GRATAR ”forever”
Fum, lume multă, maşini, vată pe băţ, pastramă, bere, ochelari, tinichele, dansuri populare, oale de…
Legumele româneşti nu au căutare
Este bine să-i oferim organismului cât mai multe vitamine şi minerale și odată cu încălzirea…