Reteta saptamanii: „Borş de curcan cu smântână şi verdeaţă”
Carnea gustoasă şi consistentă de curcan dă o aromă deosebită acestei ciorbe în care se…
Reteta de week-end: Ciuperci umplute cu ficăţei
V-a fost dor de reţetele Expresului? Sunt sigură că da. Vă plac ficăţeii de pui?…
România mea: „Ţară cu glas duios şi dulce”
Florentina GROSU ELEVĂ CLASA A XI-A PARTICIPANTĂ LA CONCURSUL DE ESEURI „ROMÂNIA MEA” - PNL…
Pilda zilei – „Nu mai aştepta să se schimbe lumea!”
În timpuri de mult uitate, trăia un rege care conducea o ţară prosperă. Într-una din…
Monarhia – Un imperativ al trecutului şi un posibil garant pentru viitorul României
George PETROVAI Situaţia României de azi este tragică, în pofida speranţelor iscate din noua configuraţie…
Valea Cerbului, sufocată de gunoaie
După ei potopul! Asta se poate spune despre turiştii care poposesc pe Valea Cerbului din…
Fotografii din Japonia- “Tara Soarelui Răsare”
Clubul Rotary Bârlad, în colaborare cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR), Restaurantul “Cerbul de…
MAC.ro vine să susţină reţeaua MIC.ro la Sinaia
Cele două magazine miniMAX din Prahova (Ploieşti si Sinaia) vor fi rebranduite, iar noua reţea…
Tocanita de cerb „Ospatul vanatorului” la Predeal
Florin si Dragos Bercea, de la Cabana Vanatorilor din Predeal, au pregatit pentru Euforia Cuisine…
„LIRA BRASOVULUI” in perioada 1-5 decembrie 2010 la Predeal
Adunați corzile, chitările, fotografiile, pensulele, creioanele, ceva hârtie albă, suiți-vă în tren, mașini, biciclete, fiecare…
Drei Ros, un rapper român pe piaţa americană
Nu tot ce răsare la noi şi ajunge peste hotare se numeşte muzică de club!…