Ciorba de burtă, lăudată de New York Times
„Dacă a fost vreodată un fel de mâncare creat pentru refacerea puterilor după schi, acesta…
„Dacă a fost vreodată un fel de mâncare creat pentru refacerea puterilor după schi, acesta…
Carnea gustoasă şi consistentă de curcan dă o aromă deosebită acestei ciorbe în care se…
M-am aflat la Edinburg in zilele Festivalului care aduna artisti de teatru si de circ,…
V-a fost dor de reţetele Expresului? Sunt sigură că da. Vă plac ficăţeii de pui?…
Īntr-o dimineaţă, cam când se crăpa de ziuă, broscărimea din Balta Morii s-a trezit cu…
Postul Adormirii Maicii Domnului incepe in fiecare an pe 1 august si are o durata…
Sesiunea de licitaţii din 21 iulie aduce în prim-planul atenţiei investitorilor, la secţiunea artă de…
Specialiştii în protecţia mediului ne atrag atenţia că uleiul folosit la gătit este deosebit de…
Bucătăria tunisiană este un amestec de tradiţii culinare împrumutate de la locuitorii deşertului şi din…
O dată sau de două ori pe an îmi „permit” să dau o fugă pe…
Pentru 30 de familii din Sinaia, Iepuraşul a venit anul acesta mai devreme. Mesagerii au…
Reteta: medalion de porc umplut cu mar si salvie Petre, bucatar-sef la restaurantul Cautis din…
IANUARIE (31 zile)ziua 10 ore, noaptea 14 ore 1 S (†) Tăierea împrejur cea după trup…
Centrul Internaţional de Conferinţe din Sinaia găzduieşte o nouă expoziţie de pictură. Artistul Andrei Damo…
TALENT NATIV Berta Maria Moldoveanu, de 15 ani, din Bârlad, cunoscutã ca o artistã plasticã…