Ti-e pofta de ceva bun ?! „Chec „Supercalifragilistic” in 5 minute!”
O nebunie de prajitura, un chec la cana si copt la microunde ! Deci, daca…
„Ciocolată caldă” – una dintre cele mai vechi băuturi non-alcoolice ale omenirii (reteta)
Consumată încă de acum 2000 de ani de către maiaşi, ciocolata caldă este una dintre…
Ce stii despre pastele italienesti?
Cand ne gandim la mancaruri italienesti, ne gandim la paste. Cu peste 600 de tipuri…
Reteta de la munte: „Zacuscă cu ciuperci”
Zacusca cu ciuperci este minunată ca gustare în anotimpul rece. Şi pentru că este vremea…
Reteta saptamanii „Maasem” – bucataria tunisiana
Bucătăria tunisiană este un amestec de tradiţii culinare împrumutate de la locuitorii deşertului şi din…
Reteta bucatarului sef de la restaurantul Cautis din Azuga
Reteta: medalion de porc umplut cu mar si salvie Petre, bucatar-sef la restaurantul Cautis din…
Reteta zilei – Ciorbă Rădăuţeană
Ingrediente: 1-2 bucăţi piept pui, 2 morcovi, 1 ceapă, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ţelină…